Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata konta

Fivers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj gdy chciałem zagrać rankeda, logując się na konto zauważyłem, że dane zostały zmienione. Chciałem wejść na pocztę, alę patrze, że dane też zostały zmienione(nie mam już dostępu do tego konta ) . ( Jest duże prawdopodobieństwo, że to jest keylogger). Napisałem do supportu lola wymieniając najważniejsze rzeczy typu kiedy konto zostało stworzone, ostatnie płatności. I mam pytanie jaka jest możliwość, że support mi pomoże ?

Opublikowano

Przecież do tego został stworzony, by Ci pomóc...

Pomoże, na pewno odzyskasz konto.

Opublikowano

Podałem nawet ostatni kod paysafecard'a. Mam nadzieję, że odzyskam konto, miałem tam pełno skinów ;/

Pamiętaj też, że Twoje dodatkowe "kiedy odzyskacie moje konto?" nie przyspieszy tego procesu. 

To może trochę potrwać, więc bądź cierpliwy, załóż sobie jakiegoś smurfa i graj na tamtym, bez obaw o stare. ;)

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli ten ktoś kto ukradł mi konto dostałby bana na moim koncie to czy mógłbym się jakoś od niego odwołać ? (Dzięki za słowa otuchy ;) )

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli ten ktoś kto ukradł mi konto dostałby bana na moim koncie to czy mógłbym się jakoś od niego odwołać ? (Dzięki za słowa otuchy ;) )

Jeżeli zostałaby udowodniona jasna kradzież - owszem.

Niemniej jednak są przypadki, w których Riot Games wszelkie odwołania ignoruje. Scripterzy często wykorzystują pretekst kradzieży konta.

Opublikowano

Nie szansa tylko powinna to być pewność. Jeśli podałeś im wszystkie dane, które były związane z kontem i e-mailem, wyjaśniłeś sytuację to z pewnością przywrócą Ci konto.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak na razie cisza, nic nie odpisują 

Czasem dosyć długo odpisują, trochę cierpliwości nie zaszkodzi. Koniec końców wreszcie rozstrzygną sprawę.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak na razie cisza, nic nie odpisują 

Czasem dosyć długo odpisują, trochę cierpliwości nie zaszkodzi. Koniec końców wreszcie rozstrzygną sprawę.

Mam wielką nadzieję, że tak się stanie 

Opublikowano

hahah nie odyskasz j3bany laPSIE, DZIEKI ZA KONTO FRAJ3RZE, NIE POBIERA WIECEJ MOICH SCIPTOW HAHAHA CIOTAAAAAAAAAAA !!!

JUZ CI NAFLEJMILEM TAK, ZE WLASNIE MASZ BANA NA TYDZIEN AHHAHA

Opublikowano

hahah nie odyskasz j3bany laPSIE, DZIEKI ZA KONTO FRAJ3RZE, NIE POBIERA WIECEJ MOICH SCIPTOW HAHAHA CIOTAAAAAAAAAAA !!!

JUZ CI NAFLEJMILEM TAK, ZE WLASNIE MASZ BANA NA TYDZIEN AHHAHA

Niezły fejk, po pierwsze nie jest to możliwe, poniewaz wczesniej nie do dostawałem banów za flejm, co wiąże się  z tym, że pierwszego bana nie można dostać na tydzień. ( ps. nie pobierałem żadnych skryptów)

Opublikowano

POZDRO, WYSTARCZY 3 GRY I ZA RASIZM MASZ NA TYDZIEN POZDRO HAHAHAHAHAM POZDRO POZDRO L3SZCZU

//  Proszę, abyś nie obrażał. Jeszcze raz to uczynisz i otrzymasz bana na 7 dni + punkty na pasku ostrzeżeń. 

Renissance

Opublikowano

Rito odda Ci konto na 100%, sam ten PSC wystarczy xD #hajs 

Mogą trochę odpisywać, ale predzej czy pozniej odzyskac, a w kwestii bana to mozna sie bez problemu odwolac tylko wtedy trzeba troche wiecej sprawdzania i mogą ci zwrocic konto w stanie takim jaki go straciles. 

Watpie, ze to keylogger, pewnie zwykly bruteforce - you got cracked m8, zmien passy do kont innych gier ktore miales polaczone z mailem, pisz do saportu z mailem zeby go odzyskali ( o ile go nie masz, jesli masz to zmien passy tez )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ja proponuje napisaćdo angielskiego supportu bo na polski nie ma co liczyć, z moich doświadczeń wynoszę o nich tylko jedno zdanie : opryskliwe gbury 

angielski support prz7jazny przyjemny i pomocny a co najw szybki wiec do nich pisz :)

16k7y4p.png

Opublikowano

Jak masz odpowiednie informacje to z pewnością :P 

Jeszcze moga dopytać o adresy ip itd

Jeszcze pytają o 10 pierwszych champow, które ktoś zakupil z tego co pamiętam. Ogólnie dane, których oni wymagają są strasznie szczegółowe. Gdy przeanalizują wszystko to zapewne Ci zwrócą konto.

ja proponuje napisaćdo angielskiego supportu bo na polski nie ma co liczyć, z moich doświadczeń wynoszę o nich tylko jedno zdanie : opryskliwe gbury 

angielski support prz7jazny przyjemny i pomocny a co najw szybki wiec do nich pisz :)

Angielski nawet szybciej załatwia sprawy.
Opublikowano

Mogą trochę odpisywać, ale predzej czy pozniej odzyskac, a w kwestii bana to mozna sie bez problemu odwolac tylko wtedy trzeba troche wiecej sprawdzania i mogą ci zwrocic konto w stanie takim jaki go straciles. 

Watpie, ze to keylogger, pewnie zwykly bruteforce - you got cracked m8, zmien passy do kont innych gier ktore miales polaczone z mailem, pisz do saportu z mailem zeby go odzyskali ( o ile go nie masz, jesli masz to zmien passy tez )

Jest możliwe żeby ten bruteforce mógł się dostać do mojego komputera przez stronę ?  I jak usunąłem wszystkie przeglądarki( pobrałem od nowa) , ciasteczka, hasła to czy tak jestem w stanie go usunąć ? 

Opublikowano

Jest możliwe żeby ten bruteforce mógł się dostać do mojego komputera przez stronę ?  I jak usunąłem wszystkie przeglądarki( pobrałem od nowa) , ciasteczka, hasła to czy tak jestem w stanie go usunąć ? 

Widze, że kolega nie zna znaczenia słowa "Bruteforce", jeśli czegoś nie wiesz, to po prostu googluj. Mogę Cię uspokoić, nie jest to żaden wirus. Po prostu miałeś słabe/popularne hasło lub ktoś miał farta ( ew. znajomy Ci ukradł )

https://pl.wikipedia.org/wiki/Atak_brute_force Polecam wiki, jesli chcesz wiedziec wiecej na temat crackowania to czytaj na Nulled.io w dziale cracking.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nic nie odzyskasz, pozdrawiam nadal gram :)

Jeżeli to na prawdę ty, mam nadzieje, że zdechniesz na raka ;)

// Rozumiem, że jesteś zdenerwowany, ale nie prowokuj ;) 

Renissance

Opublikowano

Nie martw sie o konto, Riot ma dobry support i polityke. Spokojnie czekaj i podawaj to o co będą Cię prosili w odpowiedziach

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...